Contact Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni

VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT passat b8 breck 2016 bucuresti ... Aceste servicii se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Inchirierea pe termen lung se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Pentru a inchiria o masina pe termen lung exista doua variante pentru care se poate opta: inchirierea ei dintr-o flota existenta sau accesarea unui leasing operational. Inchirierea dintr-o flota existenta a unei companii de rent-a-car se preteaza pentru acoperirea unei nevoi de mobilitate de pana la 2 ani. Leasingul operational reprezinta transferarea dreptului de utilizare al unei flote unei companii in conditiile achitarii unei rate lunare fixe care acopera toate costurile de functionare ale unei masini cat si alte servicii suplimentare. Din punct de vedere financiar, costurile cu administrarea flotei sunt reduse considerabil, cu pana la 30%. Acest lucru se datoreaza costurilor negociate de catre companiile de inchirieri auto si leasing operational pentru service-uri, asigurari si finantarea masinilor. WLC Auto ofera servicii de inchirieri masini in Sibiu 10 Aeroporturi din Romania, orice locatie din Bucuresti si Romania, servicii de inchirieri masini pe termen lung(leasing operational) pentru companiile mici si mijlocii, servicii de transfer spre si de la Aeroport Sibiu catre orice adresa, servicii de transfer in Sibiu si in tara intre doua sau mai multe adrese, tururi ale Romaniei, avand masini de inchiriat o flota numeroasa dedicata atat turistilor cat si oamenilor de afaceri veniti in Romania.

Reprezinta alegerea perfecta pentru companiile mici si mijlocii, dar nu numai. Nu trebuie trecuta cu vederea nici evolutia rapida a tehnologiei, dar nici faptul ca o masina isi pierde din valoare cu repeziciune, mai ales in primul an de folosinta. Flexibilitatea, calitatea serviciilor, reteaua de agentii extinsa, dar si cultura companiei stau la baza serviciilor oferite de Autonom. Care sunt avantajele oferite? Mai multe detalii despre avantajele oferite de aceste doua servicii atat de asemanatoare puteti gasi aici. Compania ofera servicii de calitate si are 41 de centre. Puteti citii cu cea mai mare atentie termenii si confitiile din contract, veti avea unclusiv lista de masini afisata astfel incat sa va orientati catre modelele de cea mai buna calitate, masina va trebuii sa o alegeti in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie, cu cat acesta va fi mai mare sau mai generos cu atat veti putea obtine o masina mai de calitate optand chiar pentru modelele din gama de lux de ultima generatie. Daca va place ceva mai mare puteti de asemenea alege o masina mare din gama noastra premium. Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Pentru un leasing operational masina oferita spre inchiriere este noua si achizitionata in conformitate cu dorintele clientului, in timp ce pentru o inchiriere pe termen lung, clientul va primi unul din automobilele aflate in flota firmei de inchirieri auto.

In ceea ce priveste inchirierea pe termen lung, clientul poate lua in folosinta un automobil pentru o perioada de la una-doua luni pana la 2 ani. O prima deosebire consta in perioada de luare in folosinta a automobilului. Ai nevoie de o metoda de transport pe perioada limitata si costurile sa fie la fel. De asemenea costurile cu personalul sunt reduse atunci cand alegi sa externalizezi flota iar timpul alocat administrarii flotei scade considerabil. Acest serviciu include toate costurile determinate de detinerea unei masini, cu exceptia combustibilului, precum: asistenta rutiera, asigurari, service, mentenanta, anvelope, masini de inchiriat masina de replacement, taxe si impozite etc. Euro Rent a Car este disponibil non-stop doar pentru dumneavoastra si va ofera servicii la un pret foarte accesibil, pentru masina de care aveti nevoie in interes personal sau pentru serviciu . Indiferent de tipul de masini de inchiriat pe care le cautati, aveti incredere ca Five va poate ajuta. Fie ca aveti nevoie de spatiu pentru bagaje suplimentare, inchirierea unui minibus/ autobuz in Bucuresti Otopeni este o alegere excelenta. Plangerile justificate vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil de către Bucuresti Car Rental. Achizitionarea de autoturisme si apoi gestionarea lor implica investitii pe termen lung: masini de inchiriat financiare, umane si de timp.

Produsele noastre sunt realizate din tabla de otel, asigurand o rezistenta mare in timp. Dispunem de o varietate mare de modele vectorizate pentru toate . Punem la dispozitie o flotă mare de mașini, de peste 500 de vehicule, modele noi, potrivite atât turiștilor, cât și companiilor. Inchirierea pe termen lung sau accesarea unui leasing operational permite utilizarea unor modele recente de autovehicule. Ce reprezinta inchirierea auto pe termen lung? Ea reprezinta solutia ideala pentru companiile care au nevoie de automobile pe perioade limitate de timp, pentru proiecte specifice, pentru o perioada determinata cat o alta masina este imobilizata in service sau pentru suplimentarea temporara a parcului auto. In cazul in care optati pentru alta locatie de livrare/predare, in orice alta localitate din tara masina va putea fi livrata cu o taxa calculata functie de distanta stabilita de comun acord. De ce? Pentru ca se blocheaza inutil resurse ce pot ajuta la cresterea companiei daca ar fi alocate in alta directie. Toti agentii nostri detin cititoare de carduri pentru blocarea garantiei (daca aceasta exista pentru masina solicitata), direct pe card. In schimb, daca opteaza pentru Leasingul Operational, contractul poate fi pe o perioada mai lunga – de la 24 pana la 57 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *